Wie ben ik

Ieder mens is uniek, er is er maar een zoals jij....
durf authentiek te zijn!


VLINDER BACH BLOESEM THERAPIE EINDHOVEN
ENNEAGRAM COACHING EINDHOVEN

 

Mijn naam is Marjo van Dijck, geboren in Eindhoven op 11 maart 1959. Ik ben heel gelukkig met Marcel en de trotse moeder van twee hele bijzondere, sterke dochters, schoonmoeder van een hele lieve schoonzoon, en de trotse bezitter van een verrukkelijke whippet (ik ga u hier meer over vertellen in mijn blog). Ook heb ik nog steeds een hele goede relatie met de vader van mijn kinderen, en maakt ook hij onderdeel uit van mijn gezin.

Na een traumatische jeugd die mij op een verkeerde manier heeft gevormd en nog veel meer traumatische gebeurtenissen in mijn latere leven kon ik op een bepaald moment niet meer verder. Ik was helemaal vastgelopen, en kon geen kant meer op. Ik ben mijn gezin heel veel dank verschuldigd voor hun onvoorwaardelijke liefde, steun en begrip in deze hele moeilijke levensfase. Daarnaast ben ik enorm dankbaar dat de Bach Bloesem Therapie wederom op mijn pad is gekomen. Dit berust niet op toeval, in het verleden had ik de Bach Bloesems nl. al vaker gebruikt. Deze voor mij zeer intensieve therapie (er was zoveel op te ruimen) heeft mij veel nieuwe inzichten en de moed en kracht gegeven om uiteindelijk op mijn nieuwe levenspad te belanden.

D.m.v. de Bach Bloesem Therapie heb ik op emotioneel niveau alle (pijn)lagen afgepeld om uit te komen bij mijn eigen levenskern. Ook het Enneagram heeft mij geholpen om het hernieuwd verkregen bewustzijn op een praktische manier meer 'handen en voeten' te geven en mij tevens geleerd mijn leven, naast de inzichten, opnieuw vorm te geven. Niets staat mij nu nog in de weg om mijn eigen levenskoers te varen en te vertrouwen op mijn eigen innerlijke kompas. Authenticiteit is voor mij heel belangrijk geworden. Daarnaast hecht ik heel veel waarde aan de verbinding met mijn medemens. Vanuit dit nieuwe bewustzijn voel ik de vrijheid om net als de rups uit de cocon te komen en uit te vliegen als een vlinder.... een prachtige symboliek.... de geboorte van mijn website en van mijn nieuwe "ik" zijn hier een mooi uitvloeisel van (heel bewust op 11 maart 2017, op mijn geboortedag, wederom heel symbolisch).

Naast een afgeronde opleiding "Bach Bloesem Therapie"  b
ij het CIVAS in maart 2015 ben ik dus ook ervaringsdeskundig in het gebruik van de Bach Bloesem remedies geworden. Dit maakt het voor mij geloofwaardiger om mensen hierbij te mogen begeleiden op hun levensweg. Alleen theoretische kennis is voor mij niet genoeg..... in levenden lijve ondervinden en voelen wat de Bach Bloesem remedies voor veranderingen bewerkstelligen wel... Daarnaast heb ik vanaf het behalen van mijn diploma tot de realisatie/geboorte van mijn website op 11 maart 2017 gewerkt met proefpersonen. Ook aan hen een woord van dank, want ook zij hebben mij gestimuleerd door mij hun vertrouwen te schenken. Dit proces is nu voltooid.... de tijd is rijp nu voor een verdere uitbouw van mijn praktijk. 

Naast mijn Bach Bloesem diploma heb ik in mei 2016 ook mijn diploma behaald voor de studie "Counseling" (gesprekstherapie), ook gevolgd bij het CIVAS. Dit geeft mij nog meer tools om de Bach Bloesem gesprekken beter te kunnen voeren en meer ondersteuning te kunnen geven aan mijn cliënten.

Op dit moment ben ik bezig met de afronding van de studie "Enneagram Coaching", die ik ook volg bij het CIVAS en ik u binnenkort dus ook kan aanbieden. Het Enneagram geeft veel inzicht in je eigen persoonlijkheid. Concreet heeft dit mij definitief het inzicht gegeven dat ik hoogsensitief ben, maar ook in de patronen, waar ik al vanaf mijn jeugd ongewenst in terecht gekomen was. Het Enneagram vormt een mooie combinatie met de Bach Bloesem Therapie. U kunt hier tezamen, of elk afzonderlijk, door mij in worden begeleid. Uw wensen staan hierin volledig centraal. Ik reik u graag de helpende hand om vanuit eigen kracht en een veranderend bewustzijn meer in balans te komen met uzelf.... 
 
  
Share our website